Van kleinsaf speelde niet enkel toverkrachten maar ook muziek een hoofdrol in Wally’s dromen. 
Diezelfde dromen baanden een weg naar doelen vol ambitie en het was op dat kruispunt waar tien jaar geleden de succesvolle hiphop- en reggaeband ‘Wahwahsda’ ontspruitte. 
  
Wahwahsda speelde menig podia in lichterlaaie en stond bekend in het Antwerpse als muziek die mensen samenbracht met teksten die bleven hangen.  De groep vormde dan ook een veerkrachtige springplank naar nog een droom die aan Wally’s muzikale horizon lag.
  
Met het gelijknamige nummer vormde Wally en Tourist LeMC een markant duo dat niet weg te spelen was van de Vlaamse en Nederlandse radio.  Als lid van ‘De Legionairs’ stond Wally de voorbije jaren ook steevast aan Tourist’s zijde op alle grootste en bekendste podia in Vlaanderen.  Door de samenwerking met Tourist – en met de muzikale achtergrond als frontman en gitarist bij Wahwahsda – werd Wally op zichzelf een droom die werkelijkheid werd.
  
Ook al doet de naam van zijn eerste single ‘Misère’ anders vermoeden, Wally vindt het belangrijk om te focussen op het mooie en positieve in de wereld, vaak door zijn muziek net te spiegelen naar het omgekeerde.  Betekenissen zullen net iets dieper liggen dan wat mensen in de eerste plaats denken of verwachten.
  
Als vader van drie prachtige kinderen en dromer in hart en nieren probeert Wally je mee te nemen op zijn muzikale pad naar beter of – om een meer accuraat woord te kiezen – ‘anders’. 
Hoe dit laatste juist belichaamd wordt in Wally’s muziek en teksten, kom je te weten door écht te luisteren naar zijn debuutalbum ‘Uitzicht’. 
  
Luister, beleef, droom en laat vandaag anders zijn.

Misère

Vuile Was

Als de Wereld